Baju T-Shirt Lelaki Yang Selesa & Sejuk

Diperbuat daripada 70% Bamboo dan 30% Cotton.

Rahsia di sebalik kehidupan lelaki yang simple: Baju T-Shirt

Baju T-Shirt lelaki adalah pakaian yang serba boleh untuk digunakan dalam pelbagai situasi tidak kira untuk pakaian harian ataupun untuk aktiviti senaman. Oleh sebab itu, perkara yang paling penting untuk memilih t-shirt lelaki yang sesuai adalah untuk memilih baju t yang selesa dipakai dengan cuaca panas & lembab di Malaysia ini.

Snurck Outfit adalah antara jenama baju t-shirt lelaki yang menekankan keselesaan dalam pemakaian t-shirt dengan menjadikan Bamboo sebagai fabrik utama dalam sesebuah t-shirt.

Kenapa Bamboo Fibre ataupun serat daripada pohon buluh untuk pembuatan baju t-shirt untuk lelaki?

Kebanyakan lelaki adalah seorang yang aktif dan kerap bekerja atau berjalan berbanding dengan perempuan. Oleh sebab itu, keperluan untuk memiliki baju t-shirt yang selesa dipakai menjadi lebih penting berbanding pakaian-pakaian yang lain.

Di Snurck Outfit, kami menjadikan Bamboo Fibre atau serat daripada pohon buluh sebagai bahan utama dalam pembuatan baju t-shirt. Koleksi kami iaitu UltraComfort BambooBlend memiliki campuran bahan utama iaitu Bamboo (70%) dan bahan tambahan iaitu Cotton/Kapas (30%) yang menjadikan baju ini unik berbanding baju t-shirt lelaki yang lain di pasaran.

Lembut. Selesa. Sejuk.

Kelembutan yang dibawa oleh serat daripada pohon buluh ini menjadikan kain baju t ini selesa untuk dipakai seharian tanpa perlu tukar pakaian lain! Kajian yang dibuat oleh sebuah universiti di China menyatakan kelembutan Bamboo Fibre ini boleh disamakan dengan kelembutan kain sutera.

Sekiranya anda mencari baju t-shirt lelaki yang lembut di tangan dan selesa dipakai sepanjang hari meskipun sudah berpeluh, koleksi UltraComfort BambooBlend oleh Snurck Outfit merupakan pilihan terbaik untuk anda.

JADIKAN HIDUP ANDA LEBIH SELESA.

Dapatkan baju t-shirt lelaki yang diperbuat daripada bahan premium untuk keselesaan yang optimum. Jangan lepaskan peluang ini untuk merasai kelembutan ibarat sutera dengan harga yang sangat berpatutan. Klik butang di bawah untuk lihat produk UltraComfort Bamboo T-Shirt kami dengan lebih lanjut.